Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hmmm procesor?

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj specyfikacje komputera do jakiego chciałbyś go użyć i ile masz gotówki na procesor.

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

heh.. sorrki zapomnialem dopisac chcialem zapytac czy ten procek nadawalby sie do gier typy crysis 3 gta 5 i do renderowania filmów

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Zdecydowanie nie, ale trudno określić przy samym procesorze. Tak jak pisałem wcześniej podaj specyfikację komputera i cenę jaką chcesz przeznaczyć na procesor.

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

NIE MAM KOMPUTERA ! :D narazie mam w naprawie :(

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

No to kurwa po chuj piszesz temat jak nie możesz podać specyfikacji swojego komputera? Poczekaj aż skrzynie przyjdzie z naprawy i podaj dokładnie co tam masz.

a71211487f3a47a8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...